Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

De Myers-Briggs Type Indicator® in het Nederlands Online

De Myers-Briggs Type Indicator® in het Nederlands Online

 

Ontdekt vandaag nog uw persoonlijkheid met 3 verschillende rapporten

U heeft mensen horen praten over de echte Myers-Briggs® persoonlijkheidstest. Nu is het uw beurt om online te ontdekken wat uw persoonlijkheid is. Het is snel, makkelijk en vertrouwelijk. Gebruik deze informatie om een keuze te maken uit mogelijke keuzen voor carrières, uw huidige baan te herstructureren, te ontdekken waarom uw levensmaat of vrienden zo anders lijken, of om te begrijpen waarom uw ouders of kinderen zo weinig op u lijken.  De Nederlandse versie van het Myers-Briggs test is nu beschikbaar op deze website met drie verschillende rapporten.  Lees de voorbeelden van rapporten hieronder eens door en doe dan uw test.

Als u vragen heeft, kunt u naar Amerika bellen (858) 571-3931 of Skype: dypersonality) of schrijf naar Onderwerp: Myers-Briggs. Klik hier om een lijst met klanten van DiscoverYourPersonality.com te zien

 

Voeg u bij de miljoenen mensen die hebben geleerd over persoonlijkheidstypes.

U heeft zich mogelijk afgevraagd waarom sommige mensen u vreselijk kunnen irriteren en waarom u erg goed op kunt schieten met anderen. Is er een goede verklaring voor deze verschillen? Hoe kunt u kennis over deze verschillen gebruiken om uw leven makkelijker, leuker, productiever te maken, of u gewoon meer tevreden te voelen?

Met behulp van deze inzichten kunt u vele nieuwe deuren openen en leren hoe u beter met uw collega's op het werk om kunt gaan, betere persoonlijke relaties kunt hebben en u op uw gemak kunt voelen bij sociale bijeenkomsten.

Er zijn geen geheimen of toverkunstjes. Alleen maar kennis, gebaseerd op bijna 60 jaar wetenschappelijk onderzoek en duizenden studies. Dit is geen astrologie. Hier zijn feiten, die u kunt gebruiken om de wereld waarin wij leven te begrijpen. Hoe beter u het psychologische type begrijpt, des te meer zult u te weten willen komen over uzelf en anderen. Nu kunt u dit op een rationele, systematische manier doen.

 

Wilt u alleen maar de basis persoonlijkheidsinformatie hebben?  Neem dan het Profiel Rapport, 2 pagina's.

Als u alleen maar de basisinformatie wilt hebben over uw type, dan moet u dit rapport nemen.  Het bevat alle noodzakelijke informatie kort samengevat, het is ideaal voor mensen die met counselors en andere deskundigen werken.  Klik hier om een voorbeeld van een Profiel rapport te zien.

 

Doet u deze test op uw werk?  Gebruik dan het Interpretatieve Rapport voor Organisaties (IRO) rapport.

Dit rapport beschrijft uw type in uw werkomgeving en wordt gewoonlijk gebruikt bij nieuwe medewerkers. Leer over uw stijl van leidinggeven, bijdragen aan uw organisatie, de werkomgeving waar u de voorkeur aan geeft en wat u mogelijk kunt verbeteren.  Bovendien leert u over uw stijl van communiceren en het oplossen van problemen en welke invloed die op u hebben op uw werk.  Bijvoorbeeld, is uw persoonlijkheidstype meer iemand die in een team werkt of iemand die alleen werkt?  Klik hier om het voorbeeld van een IRO rapport te zien.

 

U vindt het niet leuk om in één van 16 hokjes gestopt te worden? Wat denkt u van 1.000.000 hokjes? Met het MBTI® Step II Interpretatieve rapport zijn er zoveel mogelijke resultaten.

U kunt niet besluiten of u Extrovert of Introvert bent? U voelt u soms als een Sensor en andere keren bent u meer een Intuïtief? Daar is een reden voor! Doe de Myers-Briggs Step II test en ontdek waarom u soms niet kunt besluiten welke van de vier letters bij u past. Dit is het meeste gedetailleerde Myers-Briggs rapport dat beschikbaar is.  Elk van de vier hoofdschalen is opgedeeld in vijf facetschalen, in totaal dus 20 schalen.  Als u maximale informatie wilt over uw persoonlijkheidstype, dan is dit het rapport dat u moet nemen.  Klik hier om het voorbeeld van een Step II Interpretatief rapport te zien.

 

Test uw hele groep

Groepen van 10 of meer mensen krijgen korting.  U krijgt toegangscodes voor de testen via e-mail, die u aan uw deelnemers kunt geven.  Alle testen worden online uitgevoerd.  U kunt zoveel rapporten bestellen als u nodig heeft door op de bestelknop hieronder te klikken.

 

Hoe krijg je je rapport

Om je rapport te bekomen, moet je een feedback sessie gehad hebben. Je zal je rapport ontvangen via e-mail gedurende deze sessie. De sessie kan ofwel via telefoon gebeuren in het Engels (klik hier voor de internationele te gebruiken nummers) of online via een chatsessie in de taal die je verkiest. Je kan je feedback sessie online plannen nadat je de test hebt afgelegd.

 

Zo doet u uw Myers-Briggs test:

Gebruik onze beveiligde server om met uw creditcard te betalen. De pagina's voor de betaling zijn in het Engels.  De test en de rapporten zijn in het Nederlands. U kunt één of meerdere rapporten kopen.  U kunt de test onmiddellijk of later online doen.  U krijgt automatisch een e-mail met uw toegangscodes.  Uw toegangscodes verlopen niet, u kunt ze dus de volgende weken of maanden gebruiken.

Nadat je de test hebt afgelegd moet je een feedback sessie plannen tijdens dewelke je je rapport per e-mail zal ontvangen. U heeft de Adobe Acrobat Reader nodig om uw rapport te bekijken (Download het programma gratis op Adobe.com). Je kan deze feedback sessie online plannen. Je kan een sessie voor jezelf of voor een groep plannen. De feedback is meestal per telefoon in het Engels (klik hier voor de internationele te gebruiken nummers), maar we kunnen ook geschreven interactieve feedback geven via een online sessie in je eigen taal.

Als u vragen heeft, kunt u naar Amerika bellen (858) 571-3931 of Skype: dypersonality) of een e-mail sturen naar: support@discoveryourpersonality.comOnderwerp: Myers-Briggs.

 

Myers-Briggs Nederlands Profiel Rapport US$95 –Bekijk een voorbeeld

10 Rapporten US$85.50 per stuk

25 Rapporten US$76 per stuk

Klik hier voor het omrekenen van valuta.

De basistest test telt 88 vragen en het kost ongeveer 15 tot 20 minuten om de test te doen. Hij is geschikt voor 14 jaar en ouder.

credit card logo

 

******************************************************************************************************

Myers-Briggs Nederlands Organisatie Rapport US$125 –Bekijk een voorbeeld

10 Rapporten US$112.50 per stuk

25 Rapporten US$100 per stuk

Klik hier voor het omrekenen van valuta

De basistest test telt 88 vragen en het kost ongeveer 15 tot 20 minuten om de test te doen. Hij is geschikt voor 14 jaar en ouder.

 

********************************************************************************************************

Myers-Briggs Step II Nederlands Interpretatief Rapport US$165 –Bekijk een voorbeeld

10 Rapporten US$148.50 per stuk

10 Rapporten US$132 per stuk

Klik hier voor het omrekenen van valuta

De Step II test telt 166 vragen en het kost tussen de 20 en 30 minuten om de test te doen. Hij is geschikt voor 14 jaar en ouder.

Klik hier voor de FIRO-B Interpretatief rapport voor organisaties in het Nederlands

Common Tags: Dutch Myers Briggs Test Online, MBTI Personality, Type, Profile, Group, Team, Analysis, Assessment, Indicator

 

 

 

Personality Tests Online

Ā© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online