Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

FIRO-B Online Interpretatief rapport voor organisaties in het Nederlands FIRO-B® Interpretatief rapport voor organisaties in het Nederlands Online

Begrijp je gedrag op het werk en verbeter je prestaties.

De FIRO-B wordt reeds sinds verschillende decennia in vele organisaties over de hele wereld gebruikt. Leer om je gedrag te begrijpen en het gedrag van anderen in je organisatie. Je kan gegevens uit dit rapport gebruiken om de impact van je acties te verhogen, opties te vinden om de voldoening in je job en je productiviteit te verhogen en een alternatieve manier te zoeken om je doelen te bereiken. Klik hier om een voorbeeld van het rapport te bekijken, doe dan de online test.

Als u vragen heeft, kunt u naar Amerika bellen (858) 571-3931 of Skype: dypersonality) of schrijf naar Onderwerp:FIRO-B. Klik hier om een lijst met klanten van DiscoverYourPersonality.com te zien

Ontdek hoe jouw stijl van communiceren werkt.

Leer over je noden voor inclusie, controle en affectie. Ieder gebied is ingedeeld in drie delen. Inclusie: herkenning, behoring en deelneming. Controle: invloed, leidbaarheid, verantwoordelijkheid. Affectie: dichtheid, warmte, en gevoeligheid. Hoeveel wil jij van anderen? Test je interpersoonlijke trekken met de FIRO-B online. Test je gehele groep voor maximaal effect.

Maximaliseer de impact van jouw acties

Gebruik dit verslag voor carrièreontwikkeling, uitleg over teamrollen, verbetering van teameffectiviteit en identificatie van stijlen van leiding geven. Vaak krijgen we het "gevoel" over hoe iemand graag communiceert. Door dit verslag te gebruiken krijgen we een concreet beeld van wat een persoon graag en niet graag heeft in interpersoonlijke communicaties.

Test uw gehele groep - krijg het grootste voordeel

Het is het aangewezen iedereen uit je team te testen. Er zijn kortingen voor groepen van 10 of meer rapporten. Je zal onmiddellijk, per email, toegangscodes krijgen voor persoonlijke test. Je kan deze dan doorgeven aan alle deelnemers. De toegangscodes vervallen nooit, je kan ze dus gebruiken wanneer je maar wilt. Elke test gebeurt online. Je kan zoveel rapporten bestellen dan je wilt door te klikken op onderstaande toets.

Hoe krijg je je rapport

Om je rapport te bekomen, moet je een feedback sessie gehad hebben. Je zal je rapport ontvangen via e-mail gedurende deze sessie. De sessie kan ofwel via telefoon gebeuren in het Engels (klik hier voor de internationele te gebruiken nummers) of online via een chatsessie in de taal die je verkiest. Je kan je feedback sessie online plannen nadat je de test hebt afgelegd.

Hoe krijgt u uw online FIRO-B rapport:

Gebruik onze veilige server om online met uw bankkaart te betalen. De betaalpagina's zijn in het Engels. De test en het rapport zijn in het Nederlands. U kan één of meerdere rapporten kopen. Kortingen zijn verkrijgbaar vanaf 10 rapporten. U krijgt een automatische e-mail met uw toegangscodes zodat u onmiddellijk kan beginnen met de test. Uw toegangscodes blijven altijd geldig zodat u ze kan gebruiken wanneer u dat wenst. Elke toegangscode laat één persoon toe de test uit te voeren en een rapport te ontvangen. U kan de test onmiddellijk nemen of op een latere datum. U kan starten en stoppen wanneer u dat wenst.

Voor grote bestellingen kan je betalen met een overschrijving via je bank. Contacteer ons voor meer info.

Nadat je de test hebt afgelegd moet je een feedback sessie plannen tijdens dewelke je je rapport per e-mail zal ontvangen. U heeft de Adobe Acrobat Reader nodig om uw rapport te bekijken (Download het programma gratis op Adobe.com). Je kan deze feedback sessie online plannen. Je kan een sessie voor jezelf of voor een groep plannen. De feedback is meestal per telefoon in het Engels (klik hier voor de internationele te gebruiken nummers), maar we kunnen ook geschreven interactieve feedback geven via een online sessie in je eigen taal.

Als u vragen heeft, kunt u naar Amerika bellen (858) 571-3931 of Skype: dypersonality) of een e-mail sturen naar: Onderwerp: FIRO-B.

FIRO-B Interpretatief rapport voor organisaties US$125 – Zie voorbeeld

10 Rapporten US$112.50 per stuk

25 Rapporten US$100 per stuk

Klik hier voor het omrekenen van valuta.


Het FIRO-B instrument is over het algemeen gebruikt om na te gaan hoe je persoonlijke behoeften je gedrag tegenover anderen beïnvloeden en wat je van hen in retour wenst. Het toont je compabiliteit aan met andere mensen, alsook je individuele kenmerken. Dit 13-pagina's tellend rapport is nuttig om je carrière uit te bouwen, de rol in het team uit te leggen, de doeltreffendheid van het team te verbeteren, en de operationele stijlen van het lijderschap te identificeren. De FIRO-B test telt 54 items, neemt ongeveer 15 minuten in beslag, is geschikt voor personen van 18 jaar oud of ouder

credit card logo

 

Klik hier voor de FIRO-B in andere talen.

Klik hier voor de Myers-Briggs Type Indicator in het Nederlands.

Klik hier voor een lijst van klanten van DiscoverYourPersonality.

Common Tags: FIRO-B Interpretatief rapport voor organisaties in het Nederlands, Dutch FIRO-B Test Online, Profile, Group, Team, Analysis, Assessment, Indicator
Personality Tests Online

© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online