Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

Myers-Briggs Type Indicator® på svenska online

logo

 

Upptäck din personlighet idag med 3 olika rapporter

Du har hört folk prata om det tillförlitliga Myers-Briggs personlighetstestet. Nu är det din tur att upptäcka din personlighetstyp online. Det är snabbt, enkelt och förtroligt.  Använd denna information för att välja mellan olika karriärmöjligheter, strukturera om ditt aktuella jobb, kom underfund med varför din make / maka eller dina vänner verkar vara så annorlunda, eller förstå varför dina föräldrar eller dina barn verkar så pass olika dig själv.  Den svenska versionen av Myers-Briggs instrumentet är nu tillgänglig med tre olika rapporter på denna webbsida.  Läs nedanstående mönsterrapporter,gör därefter testet.

Om du har frågor, vänligen ring USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) eller skriv till: Ämne: Myers-Briggs. Klicka här för en kundlista av DiscoverYourPersonality.com.

 

Bli en av flera miljoner personer som har lärt sig något om personlighetstyper.

Du har säkert undrat varför det finns personer som verkligen kan irritera dig och varför det finns andra som du verkar komma väldigt bra överens med. Finns det en bra förklaring för dessa skillnader? Hur kan du använda kunskap om dessa skillnader för att göra ditt liv enklare, roligare, mer produktivt eller för att helt enkelt känna dig mer tillfreds?

I och med att du använder dessa insikter kan du öppna många nya dörrar och lära dig hur du kan komma bättre överens på jobbet, i personliga relationer, och i sociala sammanhang.

Det finns inga hemligheter eller magiska tricks. Det är bara kunskap som baserar på nästan 60 års vetenskaplig forskning och tusentals undersökningar. Det här är inte astrologi. Här kommer några fakta som du kan använda för att förstå världen som vi lever i. Ju bättre du förstår psykologiska typer, desto mer kommer du att vilja lära dig om dig själv och andra. Nu finns det ett rationellt och systematiskt sätt att göra detta.

 

Vill du ha enbart basinformationer om din personlighet?  Beställ den tvåsidiga profilrapporten.

Om du bara behöver basinformationer om din typ, är detta den rätta rapporten för dig.  Den innehåller alla nödvändiga informationer i ett kort sammandrag och är lämplig för dem som jobbar med konsulenter och andra experter.  Klicka här för att se ett mönster på profilrapporten.

 

Gör du detta test på jobbet?  Använd Tolkningsrapporten för Organisationer (IRO).

Denna rapport beskriver din typ i en arbetsplatssituation och används ofta med nya anställda. Lär dig om din ledarstil, dina bidrag till din organisation, om den arbetsmiljö du föredrar och områden där du möjligtvis kan förbättra dig.  Du kommer också att lära dig om din kommunikations-och problemlösningsstil och hur dessa påverkar dig på jobbet.  Är din personlighetstyp till exempel mer passande för teamwork eller för att jobba självständigt?  Klicka här för att se mönster-IRO rapporten.

 

Du tycker inte om att bli stoppad i en av 16 lådor? Hur vore det med 1,000,000? Med MBTI® Step II Tolkningsrapporten finns det många möjliga resultat.

Kan du inte bestämma dig för om du är en extrovert eller en introvert person? Känner du dig ibland som en sensibel person och ibland som en intuitiv person? Det finns en förklaring! Gör Myers-Briggs Step II testet och lär dig varför du ibland inte kan avgöra vilken av de fyra bokstäverna som passar till dig. Detta är den mest detaljerade Myers-Briggs rapporten som finns.  Alla fyra huvudskalorna är nedbrutna till fem facetter, så att det sammanlagt blir 20 skalor.  Om du behöver maximal information om din personlighetstyp, detta är den rätta rapporten för dig.  Klicka här för att se mönstret på-Step II Tolkningsrapporten.

 

Testa hela din grupp

Det finns rabattpriser för grupper på 10 eller fler personer.  Du kommer att få tillgångskod till testet via e-post, som du sedan kan ge åt dina deltagare.  Alla test utförs online.  Vi skickar rapporterna till e-post adressen som deltagarna anger vid utvärderingscentret när de gör testet. Vi skickar rapportern samma dag som personen gör testet. Du kan beställa så många rapporter som du behöver i och med att klicka på Beställning (nedanstående).

 

Gratis telefonkonsultation inklusive

Du kommer att få en telefonkonsultation på engelska tillsammans med din rapport. Du kan ställa frågor, få mer ingående förklaringar till förvirrande resultat eller helt enkelt lära dig mer om vad dina resultat betyder för dig.  Vi kan också kommunicera via e-post.

 

Hur du gör ditt Myers-Briggs test:

Använd vår säkra server för att betala med ditt kreditkort. Betalningssidorna är på engelska.  Testet och rapporterna är på svenska. Du kan köpa en eller flera rapporter.  Du kan antingen göra testet på en gång online eller senare.  Du kommer att få en automatisk e-post med din tillgångskod.  Din tillgångskod förfaller inte, så att du kan använda den de kommande veckorna eller månaderna.

När du är klar med testet kommer du att få din personliga rapport via e-post. Du kommer att behöva Adobe Acrobat Reader för att kunna läsa din rapport (ladda ner gratis på Adobe.com). Handläggningstid är för det mesta inom några timmar, beroende på din tidzon och dagstid. Det händer sällan att det dröjer så länge som 12 timmar innan du få din rapport. Rapporterna skickas från Kalifornien, USA. Din bedömning innebär en telefonkonsultation på engelska.

Om du har frågor, vänligen ring USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) eller skicka en e-post till: support@discoveryourpersonality.comÄmne: Myers-Briggs.

 

MBTI Svensk Profilrapport US$95 –Se mönster

10 Rapporter US$85.50 varje

25 Rapporter US$76 varje

Klicka här för att räkna om valutan.

Bastestet består av 88 frågor och tar c:a 15-20 minuter att fylla i. Det är lämpligt för alla som är 14 år eller äldre.

credit card logo

 

********************************************************************************************************

MBTI Svensk Rapport för Organisationer US$125 –Se mönster

10 Rapporter US$112.50 varje

25 Rapporter US$100.50 varje

Klicka här för att räkna om valutan.

Bastestet består av 88 frågor och tar c:a 15-20 minuter att fylla i. Det är lämpligt för alla som är 14 år eller äldre.

 

*************************************************************************************************

MBTI Step II Svensk Tolkningsrapport US$165 –Se mönster

10 Rapporter US$148.50 varje

25 Rapporter US$132 varje

Klicka här för att räkna om valutan.

Step II testet har 166 frågor och tar mellan 20 och 30 minuter att fylla i. Det är lämpligt för alla som är 14 år eller äldre.

 

Personality Tests Online

© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online