Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) online i Norsk

Online Myers-Briggs Personlighetstesten på Norsk

 

Oppdag din personlighet i dag

Du har hørt folk snakke om den verdensberømte Myers-Briggs® personlighetstesten, brukt i flere tiår av store bedrifter, universiteter, og den offentlige sektor rundt om verden. Millioner av mennesker har allerede tatt MBTI ®. Nå er det din tur til å oppdage din personlighetstype online. Det er raskt, enkelt og konfidensiell. Bruk informasjonen i din Profilrapport til å søke blant karriere-alternativer, hjelpe deg å avgjøre hva slags studie å ta på universitetet, finne ut hvorfor din ektefelle eller venner er så forskjellig, eller forstå hvorfor foreldrene dine eller barna dine virker så ulikt deg. Klikk her for å lese en to-siders prøverapport, og ta deretter testen på nettet.

Om du har spørsmål ringer du til USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) eller sendt epost til Emne: Myers-Briggs.

 

Test hele gruppen din

Grupper av 10 eller mer personer har mulighet til å få rabatt. Du mottar umiddelbart tilgangskoder per epost for personlighetstesten, som du kan gi til din deltakere. Tilgangskoder utløper aldri, så du kan bruke kodene dine når du trenger dem. Alle testene er nettbasert. Du kan bestille så mange rapporter som du trenger ved å klikke på orderknappen nedenfor.

 

Hvordan du får rapporten din

For å få rapporten tilsendt, må du fullføre en tilbakemeldingsprosess. Du vil motta rapporten via e-post i løpet av prosessen. Prosessen kan fullføres enten via telefon på engelsk (klikk her for de internasjonale innringernumrene) eller via chat på nettet på et språk som du selv kan velge. Du kan planlegge din tilbakemeldingsprosess på nettet etter at du har fullført prøven.

 

Hvordan å ta din Myers-Briggs personlighetstest:

Bruk vår sikker server for å betale online med din kredittkort. Betalingssidene er på Engelsk. MBTI personlighetstesten og rapporter er på Norsk. Du kan kjøpe en eller flere rapporter. Du kan enten ta testen direkte online eller på en senere anledning. Du får en automatisk epost med dine tilgangskoder. Dine tilgangskoder utløper aldri, så du kan bruke dem når du trenger dem.

For store ordrer kan du også betale via bankoverføring. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Etter at du har fullført prøven, må du planlegge en tilbakemeldingsprosess, der du vil motta rapporten via e-post. Du trenger Adobe Acrobat Reader for å vise rapporten (du kan laste det ned gratis på Adobe.com). Du kan planlegge din tilbakemeldingsprosess på nettet. Du kan planlegge en prosess for deg selv eller for en gruppe. Tilbakemeldingen gis generelt via telefon på engelsk (klikk her for de internasjonale innringernumrene), men vi kan også ordne skriftlig interaktiv tilbakemelding med en chatprosess på nettet, på et språk som du selv kan velge.

Om du har spørsmål ringer du til USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) eller sendt epost til Emne: Myers-Briggs.

 

Norwegian MBTI personality test online

 

Myers-Briggs Norsk Profilrapport MBTI US$ 95 hver – Vis eksempel

10 Rapporter: US$ 85.50 hver

25 Rapporter: US$ 76 hver

Klikk her for å åpne valutakalkulatoren

Testen omfatter 88 spørsmål og tar 15-20 minutter å gjennomføre. Den passer personer som er 14 år eller eldre.

 

 

Klikk her for Myers-Briggs Type Indikator i andre språk

Klikk her for en kundeliste av DiscoverYourPersonality

 

Personality Tests Online

© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online