Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori® suomalaisessa online-versiossa

Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori® suomalaisessa online-versiossa

 

Löydä persoonallisuustyyppisi jo tänään

Olet varmasti kuullut ihmisten puhuvan maailmankuulusta Myers–Briggsin® persoonallisuustestistä, jota suuryritykset, yliopistot ja hallitukset ympäri maailman ovat käyttäneet vuosikymmenten ajan. Miljoonat ihmiset ovat jo tehneet MBI®-testin. Nyt on sinun vuorosi löytää persoonallisuustyyppisi online-testissä. Se on nopeaa, helppoa ja luottamuksellista. Käytä profiiliraporttisi tietoja avuksesi uravaihtoehdon valintaan, selvittääksesi miksi puolisosi ja ystäväsi tuntuvat niin erilaisilta, tai ymmärtääksesi miksi vanhempasi tai lapsesi vaikuttavat olevan niin erilaisia kuin sinä. Klikkaa tästä lukeaksesi kaksisivuinen malliraportti, ja tee online-testi sen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää, soita Yhdysvaltoihin (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) tai kirjoita aihe: Myers-Briggs.

 

Testaa koko ryhmäsi

Kymmenen tai useamman hengen ryhmille on saatavilla alennushintoja. Saat persoonallisuustestin käyttökoodit sähköpostissa välittömästi, ja voit jakaa ne eteenpäin osallistujille. Koodit eivät vanhene ikinä, joten voit käyttää nitä silloin kun niitä tarvitset. Kaikki testit tehdään internetissä. Voit tilata testejä tarvitsemasi määrän klikkaamalla alla olevaa tilauspainiketta.

 

Näin saat todistuksesi

Saat todistuksesi, kun olet käynyt läpi palautekeskustelun. Todistuksesi lähetetään sinulle sähköpostilla palautekeskustelun aikana. Keskustelu voidaan käydä joko puhelimitse englannin kielellä (napsauta tästä saadaksesi kansainväliset puhelinnumerot) tai verkossa, chat-sessiossa, haluamallasi kielellä. Voit varata ajan palautekeskusteluun verkossa tehtyäsi kokeen.

 

Näin teet Myers-Briggs-persoonallisuustestisi:

Käytä turvallista palvelintamme maksaaksesi luottokortillasi netissä. Maksusivut ovat englanninkieliset. MBTI-persoonallisuustesti ja raportit ovat suomeksi. Voit ostaa yhden tai useampia raportteja. Voit joko tehdä testin välittömästi netissä tai myöhempänä ajankohtana. Saat automaattisen sähköpostin, joka sisältää pääsykoodisi. Pääsykoodisi eivät vanhene, joten voit käyttää niitä haluamanasi ajankohtana.

Suuremmat tilaukset voit maksaa myös tilisiirrolla. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kun olet tehnyt kokeen, sinun tulee varata aika palautekeskusteluun, jonka aikana todistuksesi lähetetään sinulle sähköpostilla. Tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman katsellaksesi raporttia (voit ladata sen ilmaiseksi osoitteesta Adobe.com). Voit varata ajan palautekeskusteluun verkossa. Ajan voit varata joko itsellesi tai ryhmälle. Palaute annetaan yleensä puhelimitse englannin kielellä (napsauta tästä saadaksesi kansainväliset puhelinnumerot), mutta sen voi saada myös kirjallisesti, verkossa käytävänä chat-keskusteluna, omalla kielelläsi.

Jos sinulla on kysyttävää, soita Yhdysvaltoihin (858) 571-3931 (Skype: dypersonality) tai kirjoita aihe: Myers-Briggs.

 

Finnish MBTI personality test

 

Myers-Briggsin suomenkielinen profiiliraportti US$ 95 /kpl – Katso malliesimerkkiä

10 raporttia: US$ 85.50 / kpl

25 raporttia: US$ 76 / kpl

Klikkaa tästä nähdäksesi valuutanmuunnin

Testi sisältää 88 kysymystä, ja kestää 15-20 minuuttia. Se sopii 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

 

 

Klikkaa tästä päästäksesi Myers–Briggsin tyyppi-indikaattorin pariin muilla kielillä.

Klikkaa tästä nähdäksesi DiscoverYourPersonality-palvelun asiakaslista.

 

Personality Tests Online

© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online