Discover Your Personality
Online-Personality-Tests

Myers-Briggs Type Indikator® online på dansk

logo

 

Opdag din personlighed idag med 3 forskellige rapporter

Du har hørt om den berømte Myers-Briggs® personlighedstest. Nu er det din tur til, at opdage din personlighedstype online. Den er hurtig, let og fortrolig. Brug disse oplysninger til, at gribe karrieremuligheder, omstrukturere dit nuværende job, finde ud af hvorfor din ægtefælle eller venner synes at være så anderledes, eller forstå hvorfor dine forældre eller børn er så forskellige fra dig. Nu er den danske version af Myers-Briggs-instrumentet til rådighed på dette website, med tre forskellige rapporter.  Læs eksemplerne på rapporter nedenfor, og tag derefter din test.

Ring til USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality), hvis du har spørgsmål, eller skriv til: support@discoveryourpersonality.comEmne: Myers-Briggs. Klik her, for at se en klientliste fra DiscoverYourPersonality.com

 

Gør det samme som millioner af mennesker, der har lært deres personlighedstype at kende.

Du har sansynligvis undret dig over, hvorfor nogle mennesker virkeligt kan irritere dig, og hvorfor du tilsyneladende kommer godt ud af det med andre. Er der en god forklaring på disse forskelle? Hvordan kan du bruge viden om disse forskelle, til at gøre dit liv lettere, have det sjovere, være mere produktiv, eller bare føle dig mere tilfreds?

 

Ved at bruge denne indsigt, kan du åbne mange nye døre, og lære hvordan du klarer dig bedre på arbejdet, i personlige forhold, samt i sociale relationer.

Der er ingen hemmeligheder eller magiske trick. Kun viden, baseret på næsten 60 års videnskabelig forskning og tusinder af undersøgelser. Det er ikke astrologi. Her er facts, som du kan benytte til, at føle den verden vi lever i. Jo mere du forstår om psykologiske typer, desto mere vil du ønske at lære om dig selv og andre. Nu kan du komme i gang på en rationel, systematisk måde.

 

Ønsker du kun de grundlæggende personlighedsoplysninger?  Få den 2-siders Profilrapport.

Hvis du kun har brug for de grundlæggende oplysninger om din type, er dette rapporten for dig. Den indeholder alle de nødvendige oplysninger i kort sammendrag, ideelt for dem som arbejder med vejledere og andre eksperter.  Klik her, for at se et eksempel på Profilrapporten.

 

Tager du denne test på jobbet?  Brug Tolkningrapport for Organisationer (IRO).

Denne rapport beskriver din type på arbejdspladsen, og anvendes sædvanligvis til nye medarbejdere. Lær om din lederstil, dit bidrag til organisationen, foretrukkent arbejdsmiljø, samt mulige områder til forbedring.  Endvidere vil du lære om din stil med hensyn til kommunikation og problemløsning, og hvorledes disse påvirker dig på jobbet. Er din personlighedtype f.eks. mest en holdspiller, eller mere end solomedarbejder?  Klik her, for at se et eksempel på IRO-rapporten.

 

Kan du ikke lide, at blive puttet ned i en af 16 kasser? Hvad så med 1.000.000? Med MBTI® Trin II Tolkningsrapporten, er der så mange mulige udfald.

Kan du ikke bestemme om du ekstrovert eller introvert? Føler du dig nogle gange sansende, og andre gange intuitiv? Der er en årsag! Tag Myers-Briggs Trin II-testen, og find ud af hvorfor du nogle gange ikke kan bestemme hvilken af de fire typer, som passer på dig. Det er den mest detaljerede Myers-Briggs-rapport, der kan fås. Hver af de fire trin, deles op i fem undertrin, til ialt 20 trin.  Hvis du ønsker flest mulige oplysninger om din personlighedstype, er dette rapporten for dig.  Klik her, for at se et prøveeksempel på en Trin II Tolkningsrapport.

 

Test hele din gruppe

Der rabatter for grupper på ti eller flere personer.  Du vil modtage adgangskoder til testerne pr. e-mail, som du kan give til dine deltagere.  Al testning foregår online.  Rapporterne sendes til de email-adresser, som deltagerne indtaster i online-vurderingscentret, når de tager testen. Rapporterne sendes ud samme dag, som personen tager testen. Du kan bestille ligeså mange tester, som du har brug for, ved at klikke på ordreknappen nedenfor.

 

Gratis telefonkonsultation inkluderet.

Du vil modtage en telefonkonsultation på engelsk, sammen med din rapport. Du kan stille spørgsmål, få dybdegående forklaringer på uklare emner, eller bare få at vide hvad dine resultater betyder for dig.  Vi kan også korrespondere pr. e-mail.

 

Sådan tager du din Myers-Briggs-test:

Benyt vores sikre server til, at betale med dit kreditkort. Betalingssiderne er på engelsk. Test og rapporter er på dansk. Du kan købe én eller mange rapporter. Du kan enten tage testen online straks, eller på et senere tidspunkt. Du vil modtage en automatisk e-mail med dine adgangskoder. Dine adgangskoder udløber ikke, så du kan bruge dem over de næste uger eller måneder.

Efter at du har afsluttet testen, vil du modtage en personlig rapport pr. e-mail. Du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at se din rapport (download den gratis på adobe.com). Den behandles og leveres sædvanligvis indenfor nogle timer, afhængigt af din tidszone og tidspunktet på dagen. I sjældne tilfælde, kan det tage op til 12 timer før din rapport ankommer. Rapporterne sendes fra Californien i USA. Din vurdering inkluderer en telefonkonsultation på engelsk.

Ring til USA (858) 571-3931 (Skype: dypersonality), hvis du har spørgsmål, eller send en e-mail til: support@discoveryourpersonality.comEmne: Myers-Briggs.

 

MBTI Dansk Profilrapport US$95 –Se eksempel

10 Rapporter US$85.50 hver

25 Rapporter US$76 hver

Klik her for en valutaomregner.

Den grundlæggende test har 88 spørgsmål, og tager omkring 15-20 minutter at gennemføre. Den kan bruges fra 14 år og opefter.

credit card logo

 

 

*********************************************************************************************

MBTI Dansk Organisationsrapport US$125 –Se eksempel

10 Rapporter US$112.50 hver

25 Rapporter US$100 hver

Klik her for en valutaomregner.

Den grundlæggende test har 88 spørgsmål, og tager omkring 15-20 minutter at gennemføre. Den kan bruges fra 14 år og opefter.

 

 

********************************************************************************************

MBTI Trin II Dansk Tolkningsrapport US$165 –Se eksempel

10 Rapporter US$148.50 hver

25 Rapporter US$132 hver

Klik her for en valutaomregner

Trin II Testen har 166 spørgsmål, og tager mellem 20 og 30 minutter at gennemføre. Den kan bruges fra 14 år og opefter.

 

 

Personality Tests Online

© Ilene Morrison All Rights Reserved

Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Follow Us Online